IFRS mérlegképes könyvelő
OKJ 55 344 05

Képzés nyilvántartásba-vételi száma: E-001513/2016/A007


 • Tanfolyam kezdése: Hamarosan.
 • Tanfolyam időtartama: 4 hónap
 • Óraszám: 240 óra (80 óra tantermi kontakt + 160 óra távoktatás)
 • Időpont: kedd vagy szerda váltakozva 14:00-19.30 (6 x 45 perc)
 • Helyszín:
 • MOHA Ház, 1143 Budapest, Gizella út 42-44. Térkép

Alap képzési díj: 153.400 Ft helyett 115.000 Ft

Modulzáró vizsgák díja összesen: 16.000 Ft

Szakmai vizsgák díja összesen: 56.000 Ft

Tananyag összesen: 17.000 Ft

Indulás Elégedettségmérő kérdőív átlageredménye 10-es skálás OKJ-s szakmai vizsga eredménye
2017. október 8,74 3,2

KEDVEZMÉNYEK

 • 25% kedvezmény: 115.000 Ft/fő.
 • További 10% kedvezmény 2 vagy több jelentkező esetén (egy cégtől vagy intézménytől): 103.500 Ft/fő.
 • További 10% kedvezmény kismamáknak, regisztrált álláskeresőknek, pályakezdőknek (a szükséges dokumentumok bemutatása mellett): 103.500 Ft/fő.
 • Részletfizetési lehetőség (25% kedvezménynél): 2 x 65.000 Ft = 130.000 Ft/fő.
 • Részletfizetési lehetőség (25% + további 10% kedvezménynél): 2 x 60.000 Ft = 120.000 Ft/fő.
 • Felmentési kedvezmény: arányosan csökkentett képzési- és vizsgadíj (keresse irodánkat!).

A kedvezmények nem összevonhatóak. Kérdése van? Hívjon bennünket vagy írjon nekünk!

GARANCIÁK

 1. 100% Jegyzetgarancia: Garantáljuk, hogy kidolgozott tételsorokat, gyakorlati példákat is tartalmazó elektronikus és nyomtatott tananyagokat, jegyzeteket biztosítunk Önnek a sikeres vizsgáihoz. Nem szükséges a tanulás mellett kutatómunkára fordítania az idejét, hiszen tőlünk minden szükséges anyagot megkap.
 2. Prémiumgarancia: Ki hallott már olyat, hogy alapcsomag igénylése esetén is a Prémiumcsomag tartalmát kapja meg? A Vezinfónál ez pedig így van! Vásároljon alapcsomagot, és mi a sikeres szakmai vizsga után egy 27.300 Ft értékű „IFRS 2019” című továbbképzéssel (4 IFRS mérlegképes könyvelői kreditpont) köszönjük meg a bizalmát.
 3. Saját vizsgaszervezési jog: A Vezinfó Kft. hivatalos vizsgaszervező intézmény. Szakmai vizsgák megszokott körülmények közt, meglepetés nélkül!
 4. Piacképes tudásgarancia: Számunkra nem az a fontos, hogy minél több OKJ-s bizonyítványt osszunk szét, hanem, hogy hallgatóinkat azonnal használható, gyakorlatban alkalmazható, piacképes tudással vértezzük fel, mely birtokában magabiztosan lépnek majd ki a munkaerőpiacra. Ebben segítenek ismert oktatóink is (Madarasiné Dr. Szirmai Andrea, Dr. Simon Szilvia, Dr. Sisa Krisztina, Dr. Szekeres Bernadett).
 5. Kulturált helyszín-garancia: Garantáljuk, hogy örömmel jár majd hozzánk a teljes képzés ideje alatt, hiszen kellemes, barátságos, kényelmes környezetet, jó megközelíthetőséget, és kiválóan felszerelt tantermeket biztosítunk hallgatóink számára.
 • Alap képzési díj: 153.400 Ft helyett 115.000 Ft

Oktatók

Madarasiné Dr. Szirmai Andrea

BGE PSZK nemzetközi és tudományos dékánhelyettese, PSZK Msc képzésének Ellenőrzés és könyvvizsgálat szakirányának vezetője

Dr. Simon Szilvia

BGE főiskolai docens, Mesterképzés Számvitel szak szakvezető PhD

Dr. Sisa Krisztina

BGE Számvitel Intézeti Tanszékének egyetemi adjunktusa

Dr. Szekeres Bernadett

BGE főiskolai docens, PhD

Részletek

Bemeneti feltételek: 55 344 07 Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Korábban megszerzett szakmai előképzettség beszámítása: A korábban megszerzett Mérlegképes könyvelő szakképesítés, vagy aki a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásába vételéről szóló 93/2002. (V. 5.) Korm. rendelet alapján a nyilvántartásba vétel szempontjából mérlegképes könyvelő.

A modulzáró vizsgatevékenységek alóli felmentés feltételei:

Az a jelölt aki rendelkezik „ACCA Diploma in International Financial Reporting” (DipIFR) nemzetközi oklevéllel felmentést kap a 10792-16 Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) elméleti kereteinek értelmezése és a 10793-16 Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) értékelési és megjelenítési sajátosságainak alkalmazása szakmai követelménymodulokhoz rendelt írásbeli modulzáró vizsgatevékenységek alól.Az a jelölt aki rendelkezik „ACCA (Association of Chartered and Certified Accountants) végzettséget” igazoló oklevéllel, amely alapján felvételt nyert az ACCA tagjai sorába („ACCA member”), felmentést kap a 10792-16 Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) elméleti kereteinek értelmezése és a 10793-16 Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) értékelési és megjelenítési sajátosságainak alkalmazása szakmai követelménymodulokhoz rendelt írásbeli modulzáró vizsgatevékenységek alól.

Az a jelölt aki rendelkezik „ICAEW IFRS Certificate” megnevezésű nemzetközi oklevéllel, felmentést kap a 10792-16 Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) elméleti kereteinek értelmezése és a 10793-16 Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) értékelési és megjelenítési sajátosságainak alkalmazása szakmai követelménymodulokhoz rendelt írásbeli modulzáró vizsgatevékenységek alól.

A komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységei alóli felmentési feltételei:

Az a jelölt aki rendelkezik „ACCA Diploma in International Financial Reporting” (DipIFR) nemzetközi oklevéllel felmentést kap az IFRS szerinti konszolidált beszámoló készítése vizsgafeladat gyakorlati, Az IFRS elméletének és a konszolidált beszámoló készítésen kívüli egyéb gyakorlati kérdések vizsgafeladat írásbeli, valamint Az IFRS nyelvezetének, terminológiáinak ismerete vizsgafeladat szóbeli vizsgatevékenysége alól.

Az a jelölt aki rendelkezik „ACCA (Association of Chartered and Certified Accountants) végzettséget” igazoló oklevéllel, amely alapján felvételt nyert az ACCA tagjai sorába („ACCA member”), felmentést kap az IFRS szerinti konszolidált beszámoló készítése vizsgafeladat gyakorlati, Az IFRS elméletének és a konszolidált beszámoló készítésen kívüli egyéb gyakorlati kérdések vizsgafeladat írásbeli, valamint Az IFRS nyelvezetének, terminológiáinak ismerete vizsgafeladat szóbeli vizsgatevékenysége alól.

Az a jelölt aki rendelkezik ICAEW IFRS Certificate” megnevezésű nemzetközi oklevéllel, felmentést kap az IFRS szerinti konszolidált beszámoló készítése vizsgafeladat gyakorlati, Az IFRS elméletének és a konszolidált beszámoló készítésen kívüli egyéb gyakorlati kérdések vizsgafeladat írásbeli, valamint Az IFRS nyelvezetének, terminológiáinak ismerete vizsgafeladat szóbeli vizsgatevékenysége alól.

10792-16 Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) elméleti kereteinek értelmezése
10793-16 Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) értékelési és megjelenítési sajátosságainak alkalmazása

 

FEOR száma  

FEOR megnevezése

A szakképesítés-ráépüléssel betölthető munkakör(ök)
 

3614

 

Számviteli ügyintéző

Számviteli ügyintéző
Analitikus könyvelő
Főkönyvi könyvelő
Készlet- és anyagnyilvántartó
 

3611

 

Pénzügyi ügyintéző (a pénzintézeti ügyintéző kivételével)

Pénzügyi ügyintéző
Bérszámfejtő
Pénztáros
Számlaellenőr
3652 Adó- és illetékhivatali ügyintéző Adóügyintéző
 

3654

Hatósági engedélyek kiadásával foglalkozó ügyintéző  

Hatósági ügyintéző

4121 Könyvelő (analitikus) Analitikus könyvelő
4122 Bérelszámoló Bérelszámoló
4131 Készlet- és anyagnyilvántartó Készlet- és anyagnyilvántartó
 

1411*

Számviteli és pénzügyi tevékenységet folytató egység vezetője  

Számviteli egység vezetője

2513* Könyvvizsgáló, könyvelő, könyvszakértő Könyvelő
2514* Kontroller Kontroller, belső ellenőr
2521* Szervezetirányítási elemző, szervező Szervezetirányítási vezető

 

Ki számít Vezinfó ügyfélnek? A Vezinfó Kft. ügyfelének számít az a személy (cég vagy intézmény), aki (amely) már legalább egyszer jelentkezett egy előadásra a Vezinfó szervezésében vagy megrendelt egy kiadványt a Vezinfó kiadásban.

Részletfizetési lehetőség: Az alap képzési díj összegét 2 egyenlő részletben számlázzuk ki. Az első részletet a képzési program indulása előtt kell kifizetni.

Felmentési kedvezmény: Lásd részletesen a „Felmentések” menüpont alatt.

Kismama kedvezmény: GYED-en, GYES-en lévő kismamák részére (a gyermek születésétől 3 éves koráig) további 10% kedvezményt biztosítunk a 25% kedvezményes alap képzési díjból egyösszegű fizetés esetén. (A képzési program indulása előtt a kedvezményre jogosító dokumentum bemutatása szükséges.)

Regisztrált álláskereső kedvezmény: Regisztrált munkanélküliek részére további 10% kedvezményt biztosítunk a 25% kedvezményes alap képzési díjból egyösszegű fizetés esetén. (A képzési program indulása előtt a kedvezményre jogosító dokumentum bemutatása szükséges.)

Pályakezdő kedvezmény: 2 évnél nem régebbi érettségi bizonyítvánnyal rendelkezők, pályakezdő diplomások, egyetemi és főiskolai hallgatók részére további 10% kedvezményt biztosítunk a 25% kedvezményes alap képzési díjból egyösszegű fizetés esetén. (A képzési program indulása előtt a kedvezményre jogosító dokumentum bemutatása szükséges.)

A komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységei és vizsgafeladatai:

1. Gyakorlati vizsgatevékenység

A vizsgafeladat megnevezése: IFRS szerinti konszolidált beszámoló készítése

A vizsgafeladat ismertetése: Központi gyakorlati feladatlap alapján, amely a szakmai követelmények megadott témaköreinek mindegyikét tartalmazhatja.

A vizsgafeladat időtartama: 120 perc

A vizsgafeladat aránya: 40%

2. Központi írásbeli vizsgatevékenység

A vizsgafeladat megnevezése: Az IFRS elméletének és a konszolidált beszámoló készítésen kívüli egyéb gyakorlati kérdések

A vizsgafeladat ismertetése: A szakmai követelmények megadott témaköreinek mindegyikét tartalmazhatja.

A vizsgafeladat időtartama: 120 perc

A vizsgafeladat aránya: 30%

3. Szóbeli vizsgatevékenység

A vizsgafeladat megnevezése: Az IFRS nyelvezetének, terminológiáinak ismerete

A vizsgafeladat ismertetése: Az IFRS standardok és összefüggések, mely a kapcsolódó szakmai követelmények megadott témaköreinek mindegyikét tartalmazza.

A vizsgafeladat időtartama: 35 perc (ebből felkészülési idő 15 perc)

A vizsgafeladat aránya: 30%

Modulzáró vizsgadíj összesen: 16.000 Ft (2 modul x 8.000 Ft)

Szakmai vizsgadíj összesen: 56.000 Ft

Tananyag összesen: 17.000 Ft

Részletfizetési lehetőség (25% kedvezménynél): 2 x 65.000 Ft = 130.000 Ft

Részletfizetési lehetőség (25% + további 10% kedvezménynél): 2 x 60.000 Ft = 120.000 Ft

Tanfolyam: IFRS mérlegképes könyvelő

Jelentkezés

Résztvevő adataiSzámlázási adatok
Fizetés, kedvezmények

Alap képzési díj.
25% kedvezményes képzési díj
Kismama, regisztrált álláskereső vagy pályakezdő, aki jogosult a 25% kedvezményes képzési díj mellett további 10% kedvezményre.
Egy cégtől vagy intézménytől 2 vagy több jelentkező, akik jogosultak a 25% kedvezményes képzési díj mellett további 10% kedvezményre


Egyéb információk